Bijeenkomst Wonen en Zorg

Beste huurders, huurdersorganisaties en andere belangstellenden,  

Wil jij meedenken over de toekomst van wonen en zorg voor ouderen? Dat kan! Het Stedelijk Huurders Platform nodigt je van harte uit voor de bijeenkomst hierover met wethouder Wonen Pieter Paul Slikker.  

Tijdens de bijeenkomst op 6 november kun jij je wensen en suggesties delen voor de toekomst. Hoe wil je als (toekomstige) oudere wonen? Wat heb je nodig als mantelzorger? En waar kan de gemeente je bij helpen? Laat weten wat voor jou belangrijk is. Elke inbreng is welkom!  

De bijeenkomst is op 6 november vanaf 19.30 uur in Sociaal Cultureel Centrum ‘De Helftheuvel’. Iedereen is uitgenodigd om aan te schuiven en mee te denken. In verband met de catering horen we het graag als je erbij bent. Stuur een e-mail naar info@stedelijkhuurdersplatform.nl en laat weten met hoeveel personen je komt. Het programma voor de bijeenkomst vind je hieronder. Graag tot de 6e!  

19.00 uur Zaal open met koffie 
19.30 uur Opening en welkom  
19.35 uur Inleiding van de wethouder Pieter Paul Slikker 
19.45 uur Toelichting op de groepsdiscussie in kleine groep 
19.50 uur Pauze en koffie 
20.00 uur Start gesprekken in groepjes  
21.00 uur Gezamenlijke bespreking van de uitkomsten uit de groepen en gezamenlijke discussie 
21.30 uur Sluiting en borrel